BESTRATING

Sinds 2005 is Roodman hét adres voor het leggen van uw bestrating. 
Door het volgen van trends, bieden van top kwaliteit en ons team dat veel ervaring heeft zorgen wij voor uw bestrating. 
Wij werken samen met verschillende top leveranciers om er zo voor te zorgen dat ook onze beton materialen van goede kwaliteit zijn.

 

DEALER VAN
A-LEVERANCIERS

Roodman is dealer van A-leveranciers die duurzame en hoogwaardige producten voor een mooie leefomgeving maakt. Deze producten zijn niet alleen trendy, kleurrijk en onderhoudsvriendelijk, maar zeker ook comfortabel en vooral mooi! MBI en Stonebase zijn de leveranciers die hiervoor garant staan. MBI is marktleider en marktinnovator in de segmenten Tuin en Bouw en daarnaast een van de grootste straatsteen producenten van Europa.

 

RUIM ASSORTIMENT IN SHOWROOM

Het ruime assortiment biedt een keuze uit keramiek en beton tegels. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de GeoCeramica tegels. De uitstraling van keramiek, met de voordelen van beton. Daarnaast kunnen wij alle tegels van MBI leveren, ook de tegels die wij niet in de showroom kunnen laten zien.

 

TREND!

Roodman houdt zich altijd bezig met nieuwe trends op het gebied van bestrating. Om dit met u te delen hebben wij hier een overzicht met nieuwe trends. De tuin wordt het verlengstuk van de woonkamer, of de woonkamer het verlengstuk van de tuin. Binnen is buiten, buiten is binnen. Door deze trend is er veel gebeurt binnen de keuzes voor bestrating. Er wordt veel gebruik gemaakt van mix and match, verschillende tegels in verschillende patronen. Hout look tegels, bloemen patronen tegels en karpet look tegels zijn hier uitstekend voor geschikt.

 

SHOWROOM IN SPIJKENISSE

Om een echte indruk te krijgen van de verschillende keuzes op het gebied van bestrating, nodigen wij u graag uit in onze vernieuwde showroom. Hier staan wij altijd voor u klaar voor een vrijblijvend advies.