BETON SCHUUR

Sinds 2005 is Roodman hét adres voor het plaatsen van schuren. 
Door het volgen van trends, bieden van top kwaliteit en ons team dat veel ervaring heeft zorgen wij voor een schuur die helemaal naar uw wens is. 
Wij werken samen met verschillende top leveranciers om er zo voor te zorgen dat ook onze beton materialen van goede kwaliteit zijn.

 

EEN BETON SCHUUR IS GOEDKOOP EN DUURZAAM

Een betonnen schuur is goedkoop, gaat eindeloos mee en hoeft u bijna niet te onderhouden. Daarbij heeft u bij de aanschaf van een betonnen schuur de voordelen van een topkwaliteit en een breed aanbod aan mogelijkheden.

De verschillende platen kunnen in combinatie met elkaar worden gebruikt, ook kunnen de afmetingen precies op uw tuin worden aangepast.

BESCHIKBARE KLEUREN VOOR EEN BETONNEN SCHUUR

In ons assortiment is er een keus uit antraciet platen en witte platen. 
De witte zorgen voor licht en openheid in de tuin. Antraciet platen geven een chique uitstraling en zorgt ervoor dat binnen en buiten met elkaar worden verbonden.

 

SHOWROOM IN SPIJKENISSE

Om een echte indruk te krijgen van de verschillende keuzes op het gebied van betonnen schuren, nodigen wij u graag uit in onze vernieuwde showroom. Hier staan wij altijd voor u klaar voor een vrijblijvend advies.