BETONTEGELS

Als u opzoek bent naar een tegel met een goede prijs-kwaliteit verhouding, dan is een beton tegel de juiste keus voor u. Beton tegels hebben een gepigmenteerde toplaag van gebroken natuursteen en zijn water- en vuilafstotend.

 

BETONTEGEL, TEGEL VAN GEMAK EN COMFORT

Betontegels van GeoSteen® staan voor terrastegels die de voordelen van natuursteen en beton combineert. Extra gemak, comfort én keuze uit een groot assortiment.

  • Hoogwaardige toplaag van gebroken natuursteen op een traditionele betontegel
  • Natuurlijke uitstraling
  • Kleurecht
  • Makkelijk in onderhoud door vuilafstotende behandeling
  • Bewezen kwaliteit van beton
  • Slimme budgetkeuze

BETONTEGELS ZIJN WATER- EN VUILAFSTOTEND

Vuilafzetting zorgt, ongeacht het type sierbestrating, dat de poriën voor versnelling van ongewenste groenafzetting zoals algen en mossen. 
Door deze vuilafzetting zal het terras in het voor- en najaar intensief gereinigd moeten worden. De oplossing hiervoor is een water- en vuilafstotende behandeling.

 

SHOWROOM IN SPIJKENISSE

Om een echte indruk te krijgen van de verschillende keuzes op het gebied van sierbestrating, nodigen wij u graag uit in onze vernieuwde showroom. Hier staan wij altijd voor u klaar voor een vrijblijvend advies.

BASICSTEEN

De BasicSteen is voorzien van een gepigmenteerde samenstelling of gepigmenteerde toplaag. Wij zorgen ervoor dat u van deze betontegels lange tijd kunt genieten, door het gebruik van duurzame pigmenten waarbij de modernste technieken worden aangebracht.