OVER ROODMAN

Sinds 2005 heeft Roodman ervaring met het aanleggen van tuinen en het plaatsen van schuttingen en schuren voor bedrijven en particulieren.
Roodman onderscheidt zich van vele gelijksoortige bedrijven door 15 jaar garantie te geven, te werken met uitsluitend eigen ervaren bouwploegen, onze goede service en deskundig advies en de hoge kwaliteit van onze producten.

 

ASSORTIMENT

 

EEN KLANT AAN HET WOORD

“Onze nieuwe beton schutting geeft onze tuin een hele nieuwe uitstraling en geeft ons echt een eigen plek. Jullie harde werk en goede service hebben gezorgd voor een fijne ervaring.”

ONLANGS VERNIEUWDE SHOWROOM

Deze showroom in Spijkenisse toont wat er allemaal mogelijk is voor uw tuin. De verschillende inspiratie studio’s in de showroom kunnen inspiratie bieden voor uw tuin. Naast deze studio’s ligt er 250m² bestrating, 100 meter schutting, diverse tuinmeubelen en openhaarden.
Als u langs komt in de showroom geeft u ons ook de kans meer uit te leggen over de werkmethodes, afwerking en realisatie van uw tuin. Wij denken graag mee over de realisatie van uw ideeën en wensen.

ONS TEAM

Roodman Systeembouw is begonnen als klein bouwbedrijf opgezet door John de Man en Ruud Roodbol. Als kleine onderneming vinden wij het belangrijk om werknemers in dienst te hebben met dezelfde kernwaarden als wij. Klantvriendelijkheid en goed deskundig advies staat bij ons hoog in het vaandel. Maar zonder de hoge kwaliteit producten en juiste manier van aanleg komen onze waarde niet tot het gewenste resultaat.

 

SHOWROOM IN SPIJKENISSE

Om een echte indruk te krijgen van de verschillende mogelijkheden voor uw tuin, nodigen wij u graag uit in onze vernieuwde showroom. Hier staan wij altijd voor u klaar voor een vrijblijvend advies.