SCHUTTINGEN

Sinds 2005 is Roodman hét adres voor het plaatsen en produceren van uw schuttingen. De schuttingen zijn allemaal in eigen productie en worden door ons eigen team geplaatst. Hierdoor kunnen wij 15 jaar garantie bieden op de producten en service. Wij werken samen met verschillende top leveranciers om er zo voor te zorgen dat ook onze beton materialen van goede kwaliteit zijn.

 

GEPERSONALISEERDE SCHUTTING

Als het materiaal, kleur en sfeer eenmaal zijn bepaald kan de schutting worden gepersonaliseerd. Doormiddel van bijvoorbeeld verschillende motieven van onderplaten, zoals rots motief, steenmotief of een gladde onderplaat. Er kan natuurlijk ook worden gekozen voor het gebruik van gaas trellis of schuttingdelen met toog, lage of aflopende delen.

SCHUTTINGEN IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Binnen de genoemde soorten schuttingen zijn verschillende kleurcombinaties mogelijk om de gewenste sfeer in uw tuin te creëren. U heeft de keus uit een antraciet schutting of een witte schutting. Een antracieten schutting geeft een chique, warm en klassieke uitstraling. Een witte schutting zorgt daarentegen meer voor een industriële, moderne en lichte look.

 

SHOWROOM IN SPIJKENISSE

Om een echte indruk te krijgen van de verschillende keuzes op het gebied van schuttingen, nodigen wij u graag uit in onze vernieuwde showroom. Hier staan wij altijd voor u klaar voor een vrijblijvend advies.