PROJECTEN

Door de opkomst van nieuwbouw, komt het steeds vaker voor dat buren allemaal dezelfde schutting nemen. Dit zorgt voor een strak en rustig geheel. Er zijn veel mogelijkheden binnen een project. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een hout-beton schutting waarbij in een aantal tuinen ook gebruik gemaakt wordt van gaas-trellies.

 

PROJECT ZUIDLAND

Door de opkomst van nieuwbouw kiezen veel buren ervoor één geheel te vormen in de tuin. Door in alle tuinen dezelfde schutting te plaatsen kan dit worden bereikt.
In Zuidland is er gekozen voor een hout-beton schutting met antraciet palen. Dit zorgt voor een heel licht en strak geheel.

 

EEN KLANT AAN HET WOORD

“Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe schutting, precies hoe we het wilde en met top advies en service. Bedankt jongens!”

PROJECT BRIELLE

De hout-beton schutting met antraciete palen in combinatie met de gaas trellies zorgt voor een mooie doorkijk. De gaas trellies geven ook de mogelijkheid tot begroeiing, van bijvoorbeeld hedra.

PROJECT PERNIS

De aanpak van projecten gaat als volgt in zijn werk. Er worden afspraken gemaakt samen met alle buren. Bij deze samenkomst worden keuzes gemaakt over de combinatie en kleur van de schutting.
Nadat deze keuzes zijn gemaakt en een datum bekend is, gaan wij beginnen.

PROJECT 'T LAND SPIJKENISSE

Bij project ’t Land in Spijkenisse is er gekozen voor een luxe uitvoering schutting. Dubbelzijdig rotsmotief met betonkap in de kleur antraciet.
Per blok kan er gekozen worden voor luxe of semi-luxe uitvoering. Hierdoor zijn alle schuttingen één geheel maar voldoet het toch aan ieders wensen.

 

SHOWROOM IN SPIJKENISSE

Om een echte indruk te krijgen van de verschillende keuzes op het gebied van schuttingen, nodigen wij u graag uit in onze vernieuwde showroom. Hier staan wij altijd voor u klaar voor een vrijblijvend advies.