parallax background

OVERKAPPINGEN

Een overkapping in de tuin kan een goede keuze zijn, u kunt namelijk wanneer het regent toch buiten zitten. Denk hierbij aan een terrasoverkapping of aan een tuinoverkapping. De keuze hiervoor ligt maar net aan de plek waar u graag wilt zitten. Denk bijvoorbeeld aan een overkapping aan uw tuinhuis, zo kunt u wanneer het regent toch droog klussen en buiten zijn.

 

ALUMINIUM OVERKAPPINGEN

Het gebruik van aluminium is de laatste jaren steeds populairder geworden. Aluminium overkappingen zijn industrieel, strak en blijven mooi. Vaak worden aluminium overkappingen gebruikt voor terrasoverkapping, en worden dan aan het huis gemonteerd. Zo betrek je binnen bij buiten en buiten bij binnen. Daarnaast zorgt een overkapping ervoor dat u meer buiten zult zitten, ook op dagen dat het weer misschien niet mee zit.

HOUTEN OVERKAPPINGEN

Hout zorgt voor sfeer, warmte en een open uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een overkapping aan uw schuur om zo een plek te creëren om heerlijk te kunnen loungen, klussen of dineren. Het gebruik van hout zorgt ervoor dat de overkapping helemaal doorloopt in de schuur. De landelijke uitstraling van hout zorgt ervoor dat het in elke tuin goed past, of u nu een kleine of grote tuin heeft, een houten overkapping staat altijd.

KLASSIEKE OVERKAPPINGEN

Wilt u elk seizoen buiten kunnen genieten, heerlijk kunnen loungen of buiten kunnen koken? Denk dan eens aan een klassieke overkapping. De eiken houten overkapping geeft in de winter een warme sfeer en in de zomer een landelijk gevoel. Door de overkapping aan beide zijden open te laten, ontstaat er een mooie doorkijk. Met een verandazeil kunt u deze  zijde ook weer met gemak afsluiten.

 

SHOWROOM IN SPIJKENISSE

Om een echte indruk te krijgen van de verschillende keuzes op het gebied van overkappingen, nodigen wij u graag uit in onze vernieuwde showroom. Hier staan wij altijd voor u klaar voor een vrijblijvend advies.