TUINAANLEG

Mocht nu niet alleen opzoek zijn naar een schutting , bestrating, schuur of overkapping maar kan uw volledige tuin wel een opknapbeurt gebruiken dan kunt u ook bij Roodman terecht voor volledige tuinaanleg.

 

ER IS VAAK MEER MOGELIJK DAN U DENKT

Van een tuin in puin naar een tuin om trots op te zijn, daar helpen wij graag aan mee. In onze showroom geven wij graag advies over de mogelijkheden voor uw tuin. De expertise en ervaring van onze medewerkers zorgen voor onverwachte en inspirerende kansen voor uw tuin.

PLEK OM TE GENIETEN

De tuin is in de loop der jaren veranderd van een plek om te werken in een plek om te genieten! Genieten kan op vele manieren. We zien dat koken en lekker eten ongeveer een nationale volksport is geworden en dat kan bij uitstek in de tuin. Maar dat geldt natuurlijk ook voor zwemmen, lezen, muziek luisteren, praten met vrienden en buren of gewoon lekker relaxen, het maakt niet uit! Het is allemaal mogelijk met als basis van de tuin de producten van Roodman.

 

SHOWROOM IN SPIJKENISSE

Om een echte indruk te krijgen van de verschillende keuzes op het gebied van tuinaanleg, nodigen wij u graag uit in onze vernieuwde showroom. Hier staan wij altijd voor u klaar voor een vrijblijvend advies.