HOUT BETON SCHUTTING

Onze populairste schutting is de hout beton schutting. In veel gevallen wordt er gekozen voor hout-beton omdat deze ruimtelijker en lichter lijkt. Dit zorgt er ook weer voor dat de tuin optisch groter oogt. Wij raden in veel gevallen de hout beton schutting aan, omdat hij prijstechnisch aantrekkelijk is en omdat deze in de meeste tuinen goed tot zijn recht komt.

 

HOUT BETON SCHUTTINGEN IN VELE KLEUREN

Binnen de hout beton schutting zijn verschillende kleurencombinaties mogelijk. De keuze is tussen een antraciete hout beton schutting of witte hout beton schutting. Antraciet geeft een chique, warm en klassieke uitstraling. Wit zorgt daarentegen meer voor een industriële, moderne en lichte look.

 

EEN KLANT AAN HET WOORD

“Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe luxe schutting beton hout, precies hoe we het wilde en met top advies en service. Bedankt jongens!”

PALEN VOOR EEN HOUT BETON SCHUTTINGEN

Naast de kleur zijn ook de palen van belang bij het kiezen van uw hout beton schutting. Palen zijn te verkrijgen met verschillende koppen. Voor de hout beton schutting kan er een keuze worden gemaakt uit een bolkop, diamantkop of platte kop. Elk kop heeft een unieke uitstraling en de combinatie met de onderplaat zorgt voor een gepersonaliseerde schutting.

ONDERPLATEN VOOR HOUT BETON SCHUTTINGEN

De combinatie van de palen en onderplaten zorgen voor de sfeer van de tuin. Doormiddel van bijvoorbeeld verschillende motieven van onderplaten, zoals:

  • Rots-motief
  • Steen-motief
  • Elbe-motief
  • Klassieksteen-motief
  • Rhein-motief
  • Nostalgie-motief
  • Romeins-motief
  • Graniet-motief
  • Hout-motief
  • Standaard glad

BETON HOUT SCHUTTING - LUXE COMBINATIE

Bij de beton hout schutting, luxe combinatie, wordt er gebruik gemaakt van dubbele onderplaten. Er is hierbij een optie van dubbelzijdige en enkelzijdige onderplaten. De hout-beton schuttingen bestaan uit 19, 21 of 23 planks. Tussen het houten scherm en de betonelementen ligt een betonnen afdekkap ter afwerking.

HOUT BETON SCHUTTINGEN PLAATSEN?

Alle Roodman schuttingen worden door eigen, gespecialiseerd, personeel geplaatst. De palen worden ongeveer 80 cm diep, op een stempel gezet. Hierop zal 25 kg aan betonmortel worden bijgestort. De verschillende betonelementen worden in de sparing van de paal geschoven. Vervolgens worden de houten tuinschermen tussen de palen geplaatst aan de 4 bevestigingsbeugels. Als afwerking kan er gekozen worden voor een afdekkap, deze zal als laatst worden gemonteerd.

 

SHOWROOM IN SPIJKENISSE

Om een echte indruk te krijgen van de verschillende keuzes op het gebied van schuttingen, nodigen wij u graag uit in onze vernieuwde showroom. Hier staan wij altijd voor u klaar voor een vrijblijvend advies.

Hout beton schutting laten plaatsen?