KERAMIEK TEGELS

Als u op zoek bent naar een maximaal gebruiksgemak van uw terras, dan zijn keramische tegels voor u de juiste keus. Keramische tegels zijn gebakken en hebben een keihard oppervlak. Keramische tegels zijn kleurvast, slijtvast en onderhoudsarm.

 

DUURZAME EN HOOGWAARDIGE KERAMIEK TEGELS

Roodman is dealer van een A leverancier die duurzame en hoogwaardige keramiek tegels voor een mooie leefomgeving maakt. Deze tegels van keramiek zijn niet alleen trendy, kleurrijk en onderhoudsvriendelijk, maar zeker ook comfortabel en vooral mooi! MBI is de leverancier die hiervoor garant staat.
 MBI is marktleider en marktinnovator in de segmenten Tuin en Bouw en daarnaast een van de grootste straatsteen producenten van Europa.

KERAMISCHE TEGELS ZIJN ONDERHOUDSVRIJ

Keramiek in de tuin is de laatste jaren steeds populairder geworden, de reden hiervoor is makkelijk te verklaren. Bovenaan de prioriteitenlijstjes staan vaak weinig onderhoud en gewoon weg kunnen genieten. Om deze reden is de vraag naar kunstgras, robotgrasmaaiers en computergestuurde bewatering systemen toegenomen. Dit beeld zien we ook terug als het gaat over bestratingsmaterialen. Het succes van keramische tegels wordt hiermee verklaart. Om te beginnen zijn keramische tegels kleurvast, dit betekend dat wanneer het terras gelegd is deze jarenlang mooi blijft. Door de hardheid van de keramische tegels zijn ze slijtvast, het is vrijwel onmogelijk dat er krassen op komen. Daarnaast zijn niet zwaar en maatvast.

KENMERKEN HOOGSTAANDE KERAMISCHE TEGELS

  • Vorstbestendig en hittebestendig; -50 °C tot +60 °C.
  • UV-bestendig; dus geen verkleuring.
  • Door en door geproduceerd (indien er een splinter af zou springen dan is de kleur die u dan ziet gelijk aan de kleur van de rest van de tegel).
  • Bestand tegen temperatuurschommelingen.
  • Mos- en schimmelwerend en bestand tegen zuren/zouten en de meeste chemicaliën.
  • Antislip oppervlak R11; dit houdt in dat de tegels toegepast kunnen worden bij zwembaden en onder een helingsgraad van 19-27 graden.
  • Slijtvast en stoot- en krasbestendig.
 

SHOWROOM IN SPIJKENISSE

Om een echte indruk te krijgen van de verschillende keuzes op het gebied van keramische bestrating, nodigen wij u graag uit in onze vernieuwde showroom. Hier staan wij altijd voor u klaar voor een vrijblijvend advies.